Kontakti

RCL syst d.o.o.
Prizrenska ulica 7
11000 Beograd, Srbija
T: +381 11 3623 114
E: info@rcl-group.com

Obezbedite nivo usluge, kojim ćete prijatno iznenaditi vašu stranku

Svesni smo (iz spostvenih iskustava), da je obezbeđenje najboljeg nivoa usluge od ključnog značaja za zadovoljstvo stranaka i korisnika usluga. Poznavanje navika vaših stranaka i prevazilaženje njihovih očekivanja je temelj na kojem se gradi lojalnost i dugoročna poslovna saradnja. S poslovnim rešenjima cRCL vam omogućavamo da ste korak ispred konkurencije, uvek i svuda »naoružani« informacijama, koje vam obezbeđuju brzo prilagođavanje, dobre poslovne odluke i zadovoljstvo vaših stranaka.

U okviru poslovnih aplikacija vam nudimo dva segmenta celovitih poslovnih rešenja – za preduzeća, koja se bave servisom i prodajom vozila odnosno preduzeća, koja se bave prodajom inženjering usluga.

Servis i prodaja vozila (cDMS)

Programsko rešenje Servis i prodaja vozila (cDMS) predstavlja izbor samostalnih i integrisanih poslovnih rešenja, koja su namenjena kako samostalnim auto-trgovcima tako i trgovcima u okviru većjih trgovinskih mreža, gde je često potrebna neposredna integracija s principalom (proizvođačem). Programsko rešenje Servis i prodaja vozila (cDMS) nudi podršku poslovnim procesima pri:

  • Prodaji novih i polovnih vozila
  • Veleprodaji novih vozila
  • Vođenje servisnih radionica (uključujući i planiranje servisiranja i merenje efikasnosti zaposlenih u servisu)
  • Veleprodaja i maloprodaja rezervnih delova
  • Integracija sa principalima (proizvođačima)

Želite više informacija? Pogledajte detaljnu prezentaciju programskog rešenja cDMS.

Inženjering usluge (cING)

Programsko rešenja Inženjering usluga (cING) je namenjeno preduzećima, koja pored prodaje robe obavljaju i prateće usluge. Najtipičniji korisnici programskog rešenja cING su preduzeća koja se bave inženjeringom usluga toplotnih, vodovodnih i elektro instalacija kao i sva ostala preduzeća, koja se bave inženjering poslovima u građevinarstvu. Želite više informacija? Pogledajte detaljnu prezentaciju programskog rešenja cING.