Kontakti

RCL syst d.o.o.
Prizrenska ulica 7
11000 Beograd, Srbija
T: +381 11 3623 114
E: info@rcl-group.com

Napredna, konurentna, proverena i prilagodljiva

U današnjem poslovnom okruženju su poslovna pravila nešto više nego uputstva, koja usmeravaju preduzeće. Ako ih pravilno upotrebimo mogu biti instrumenti konkurentne prednosti, koji omogućavaju preduzeću, da je inovativnije i produktivnije, da brže reaguje na tržišne promene i uspešnije sarađuju sa zaposlenima, partnerima i strankama. Njihov značaj ne smemo nikako prevideti. Uprkos tome očito opstaju i velika, preduzeća, koja upotrebljavaju zastarele, rigidne i druge neprimerene aplikacije.

cRCL segment poslovnih informacionih rešenja predstavlja segment naprednih, konurentnih, isprobanih i prilagodljivih rešenja, primernih za različite poslovne modele. Verovatno, da svako od vas može u našem asortimanu rešenja prepozna jedno, koje je pisano upravo po vašoj meri. Ako vam to i ne uspe, mi ćemo ih prilagoditi u skladu sa vašim željama i potrebama.

 

cRCL poslovna rešenja

cRCL poslovna rešenja smo izoblikovali kroz godine uspešnog razvoja i partnerstva sa nekim od najvećih preduzeća u Sloveniji i širem regionu. cRCL poslovna rešenja su rezultat našeg znanja, ali sadrže znanja i izkustva svetskog formata.

cBBIS - Celovito programsko rešenje za vođenje trgovinskog i logističkog poslovanja.

cDMS - Programska rešenja za (vele) prodaju i servis vozila. Rešenja, koja mogu uporabljavati samostalni trgovci, trgovinske mreže ili distributeri vozila.

cPRESS - Programska rešenja za vođenje distribucije časopisa i upravljanje pretplatnom službom.

cFRIS - Celovita programska rešenja za finansijsko-računovodstveno poslovanje.

cING - Programska rešenja za podršku uslužnim aktivnostima (usluge inežnjeringa).

cBI - Skup programskih rešenja za poslovno informisanje (BI).

E-cRCL - E-rešenje za podršku B2B, B2C, B2S, e-razmeni podataka i ostalo.  

 

Microsoft Business Solutions

Microsoft poslovna rešenja (Microsoft Business Solutions) predstavljaju liniju integrisanih i prilagodljivih rešenja, s kojima možete optimizovati i automatizovati finansijske poslovne procese, odnose sa strankama i logističke lance - za dostizanje poslovnog uspeha, kojeg očekujete.

Microsoft poslovna rešenja čine samostalni proizvodi ili nadgradnje (Add-On moduli), koji su zasnovani na Microsoft osnovi i međusobono potpuno udruživi.

MS Dynamics NAV - celovito i integrisano poslovno rešenje, koje organizacijama omogućava upravljanje računovodstvom, finansijama, izradom poslovnih analiza, upravljanje proizvodnjom, lancima snabdevanja ...

LS Retail - Nadgradnja poslovnog rešenja MS Dynamics NAV za vođenje maloprodajnog poslovanja. LS Retail je moderno programsko rešenje kako u trgovini, tako i na upravi preduzeća.
LS Hospitality - Nadgradnja poslovnog rešenja MS Dynamics NAV za vođenje ugostiteljskog poslovanja. Rešenje, koja je primereno kako u ekspres restoranima tako i u restavranima sa posluženjem kao i drugim vrstama ugostiteljskih lokala. LS Easy Retail - je posebno oblikovano programsko rešenje za manje trgovine ili ugostiteljske lokale sa jednim ili dva blagajnička mesta.